Nye lesere?

I går stod jeg på stand for UiB på yrkeslabyrinten i Vestlandshallen. Flere busslaster med ungdommer i fra tiende klasse og noen videregående elever kom for å bli litt klokere på hva de skulle bli. Jeg møtte flere kjempemotiverte ungdommer som hadde planen klar, først var det å peise gjennom tre år på videregående så var det legestudiet, rettsvitenskap eller samfunnsøkonomi. Noen ville bli professorer, noen kunne helst tenke seg å spille COD som sitt levebrød og noen visste rett og slett ikke hva de skulle finne på.

Flickr CC Chris-Håvard Berge

Jeg delte ut brosjyrer og prøvde å trigge interessefeltene til dem som ble stående ved standen. Og det slo veldig an hos mange. Hva er drømmejobben? Hva driver du med på fritiden? Hva synes du er interessant? Hvilke fag syns du er gøye og hvilke fag kunne du tenke deg å bli bedre i?

Det var en person som kom bort i lag med en annen og han sa ikke et ord. Helt til jeg nevnte nano-teknologi. Da våknet vedkommende, og vedkommende var den første som har respondert på det faget.

I folderene jeg delte ut, stod også denne adressen på baksiden, så jeg håper vi har fått noen nye lesere av Studentbloggen. Velkommen skal dere være!