Vil du bli en buddy?

Som du kanskje har fått med deg på Facebook holder UiB og Buddy Bergen på å rekruttere nye studenter til å bli med i Buddy Bergen. Kort fortalt er Buddy Bergen en organisasjon som hjelper utvekslingsstudenter å bli kjent med norske studenter og den nye byen de har flyttet til. Opplegget er svært enkelt, du skal nemlig ikke sette i gang noe norsk-kurs, eller vise hvordan du lager kjøttkaker… Dere kan for eksempel gå på kafé, kino, Fløyen, bryggen og alt mulig du ville gjort med en vanlig venn. På den måten blir utvekslingsstudenten bedre kjent i byen og forhåpentligvis føler studenten seg mer integrert i det bergenske studentmiljøet.

Flickr CC - christophercjensen

Hvis du syns det er vanskelig å ta initiativ til å finne på noe kan Buddy Bergen tilby program fra september og utover. Det som er ekstra fint med det er at det som står på programmet er gratis for de som har skrevet seg opp som buddy. Tidligere har opplegget vært veldig bra med skøytedag, fjellturer, dansekurs, filmkvelder og diverse andre aktiviteter. Jeg har også hørt om noen som har tatt med seg fotballinteresserte på Brann-kamp! Det er forresten viktig å få frem at man blir satt sammen ut i fra alder, kjønn og interesser. Hvis du selv tenker på å reise på utveksling er det kanskje en idé å velge en utvekslingsstudent fra det landet du selv kan tenke deg å reise til. Det er fullt mulig altså.

Så langt mangler Buddy Bergen over 100 buddies – vil du bli en buddy?
Påmelding her.

1 comment for “Vil du bli en buddy?

1. Pingback: News (Update 14/3 – 2011) « BuddyBergen